مقدمه :
بی شك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند

در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود ، كه قابلیت تبدیل

شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه

برخی از اقلام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در

مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه در كنار مومیایی

های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است .

در ایران ، نمونه های گندم در كاوش های باستان شناسی انجام شده در

دامغان ،غارهای نزدیك به دریاچه مازندران وهمدان بدست آمده است و

باستان شناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از

میلاد مسیح در این مناطق كشت می شده است .

قیمت فایل فقط 7,700 تومان

خرید